opc_loader

Laat uw oude meubel restylen door Goed Gestyled

Heeft u een meubelstuk met een verhaal dat een tweede leven verdient, een kringloopvondst, of zijn uw eigen meubelen toe aan een nieuwe look? Laat uw oude meubel opknappen door Goed Gestyled! 

Voor  Na

Wie knapt uw meubel op?

Mijn naam is Bonny, Ik ben interieurstyliste en heb veel ervaring met het opknappen van oude meubelen. Met passie geef ik uw meubel een tweede leven en maak ik er echt een blikvanger van. We bespreken samen uw wensen, de kleur en afwerking zodat het meubel perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw interieur. 

Voor  Na

Welke verf wordt er gebruikt?

Voor het opknappen van oude meubelen wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke matte Milk Paint verf en Fusion Mineral Paint. Goed Gestyled heeft diverse prachtige kleuren op voorraad. Het is ook mogelijk om een eigen kleur samen te stellen.

Hoe gaat het opknappen van uw meubel in zijn werk

Samen met u worden de mogelijkheden besproken. Er wordt een keuze gemaakt voor de kleur, verftechniek en afwerking. De kosten van de restyling worden voor u op maat berekend.

Goed Gesytled werkt samen met een gediplomeerd meubelmaker waardoor kleine restauraties tijdens een restyling mogelijk zijn. 

Waar wordt u meubel opgeknapt?

Goed Gestyled heeft een atelier in Brielle, hier beschikken wij over alle nodige materialen en wordt de restyling uitgevoerd. (tenzij het vervoeren niet mogelijk is). 

Wat kost het opknappen van een meubelstuk

De kosten van de restyling van uw meubel worden op maat door ons berekend. Voor het opknappen van een eenvoudige tafeltje is natuurlijk minder tijd en materiaal nodig, dan voor het opknappen van een grote buffetkast waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant wordt geverfd.

Dit kost het opknappen van een oud meubel:

Stoelen / Klein meubelen

Dressoir/ Commode 

Linnenkast/ Tafel

Vanaf €95,- inclusief materiaal vanaf €195,- inclusief materiaal vanaf €250,- inclusief materiaal

Goed Gestyled vraagt voor het restylen van meubelen €30,- per uur (incl. btw). Dit is exclusief de materiaalkosten. 

Wilt u uw meubel laten restylen door Goed Gestyled? Of wilt u meer informatie?  Vul dan onderstaand contactformulier in.

Wilt u meer voorbeelden zien? Bekijk hier de meubelstukken die wij voor andere mensen al opknapten. 

BewarenBewaren


Goed Gestyled
Turfkade 7
3231 AR Brielle
Nederland
bonny@goed-gestyled.nl
IBAN: NL45 RABO 0191 9321 75
KvK: 60093536
Btw: NL211567358B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien