opc_loader

Decoupage en Transfer Gel

Artikelnr: Decoupage en Transfer Gel Fusion

Fusion™ Transfer Gel (250ml) is een product om afbeeldingen of teksten af te drukken op (al dan niet geschilderd) hout, papier of steen. Belangrijk: gebruik prints van een laserprinter of een kopie.

1. Zorg dat je oppervlak droog en stofvrij is. Heb je het oppervlak geschilderd? Laat het dan 12u drogen alvorens de transfer-techniek toe te passen.
2. Print een afbeelding of tekst af met een laserprinter. Let wel op dat de afbeelding in spiegelbeeld wordt afgedrukt. Knip rondom de afbeelding zodat ze past op het oppervlak (tafelblad, lade, …) waar je de afdruk op wilt maken.
3. Breng een laagje Transfer Gel gelijkmatig aan op het papier aan de zijde van de afbeelding, niet op de achterkant. Probeer om de achterkant volledig schoon en vrij te houden van Transfer Gel.
4. Plak het papier stevig op het oppervlak, met de afbeelding naar beneden, en laat minstens 6u drogen.
5. Maak de afbeelding voorzichtig vochtig met een sponsje tot het papier doorzichtig wordt.
6. Wrijf met de vingers het vochtige papier zachtjes los. Krijg je het er niet helemaal af? Bevochtig het papier dan nogmaals met het sponsje, tot je alle papier kan wegwrijven. Je zal nu zien dat de afbeelding volledig werd afgedrukt op het hout.

15,90

Uitverkocht

Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Afbeeldingen overbrengen op hout, papier of steen

Beoordelingen (0)
Decoupage en Transfer Gel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Decoupage en Transfer Gel


Laatst bekeken items