opc_loader

Fresco 75gr.

Artikelnr: Fresco 75gr. Fusion

Met Fresco verkrijg je een mooie verweerde, verouderde en rustieke look met een prachtige textuur.
Fresco is 100% natuurlijk en bevat geen vluchtige stoffen (VOS).
Met de verpakking (75gr) maak je 1 pint (500 ml) van de verweerde of gecraqueleerde zware textuur look, of 5 pints (2,5 liter) van de egale matte kalkfinish.Afhankelijk van de wijze waarop je het mixt en aanbrengt krijg je een ander resultaat.

Meng 1 deel Fresco met 2 delen Fusion Mineral Paint.

Zware gecraqueleerde textuur

Breng een dikke (2-3mm) laag van het mengsel aan op je verfklare oppervlak. Laat het 10 tot 20 minuten uitharden. Druk eventuele grote, dikke klonten in door er een kwast overheen te halen. Des te zwaarder de textuur, des te groter de barsten.

Egale matte kalkfinish

Meng 1 deel Fresco met 8 delen Fusion Mineral Paint

Met 1 kleine verpakking (75gr) maak je ongeveer 2,5 liter egale, matte kalkfinish.
Breng het mengsel aan in verschillende richtingen voor een handgeschilderde look. Veeg klonters uit met je kwast. Bij gebruik van de meegeleverde maatschep, voeg 4 schepjes toe aan een pint (500ml) voor deze look. Voeg naar wens meer of minder toe.

Verweerde textuur

Meng 1 deel Fresco met 2 delen Fusion Mineral Paint.

Breng het mengsel aan op een je verfklaar oppervlak. Laat 10-20 minuten uitharden . Druk eventuele grote, dikke klonten in door er een kwast overheen te halen. Laat volledig drogen, ga dan verder met aanvullende kleuren en lagen verf. In de volgende lagen verf is Fresco niet noodzakelijk. *stippen geeft extra textuur.

Maak de look compleet door nat te schuren, om meerdere lagen verf en textuur zichtbaar te maken. Voor het beste resultaat gebruik je schuurpapier met een korrelgrootte van K220. Voor verouderen: gebruik onze Espresso Wax of Antiquing Glaze, om de details te versterken.

16,50

Uitverkocht

Voorraad
Voorraad:
  0  items
Verzendmethode
Post NL:
4,50
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Beschrijving

Krijg een mooie verweerde look

Beoordelingen (0)
Fresco 75gr. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
16,50