opc_loader

Proefzakje Outback Paticoat

Artikelnr: Proefzakje Outback Paticoat

Outback Paticoat is een warme oranje kleur. 

De kleur kan je alvast bestellen en wordt in februari verzonden!

Het proefzakje dekt ongeveer 1m2

Let op: Milk Paint heeft altijd een afwerking nodig, dit geeft een beschermlaag en maakt de kleur nog mooier.

Bekijk hier de verschillende afwerkingen die geschikt zijn voor Milk Paint. 

Miss Mustard Seed’s Milk Paint wordt geleverd als een poeder in een hersluitbare verpakking. Meng 1 deel poeder met 1 deel water. Meet de delen af in volume, met het milk paint schepje is dit heel makkelijk. Giet eerst het water in een beker. Doe dan het poeder langzaam bij het water en roer 3 tot 5 minuten met milk paint mixer of kleine garde.

6,50 5,00
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
oranje
Extra informatie

Miss Mustard Seed’s Milk Paint wordt geleverd als een poeder in een hersluitbare verpakking. Je hoeft dit poeder enkel te mengen met water. Heel eenvoudig! Eén verpakking van 230 gram dekt ongeveer 6,5 m².

Milk Paint of caseïneverf is een authentieke en 100% natuurlijke verf, al duizenden jaren oud. Ze werd reeds gebruikt in Egyptische piramides en in grotschilderingen. Miss Mustard Seed’s Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten: melkeiwit (caseïne), kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De verf bevat geen oplosmiddelen of bewaarmiddelen en is geurvrij.

Miss Mustard Seed’s Milk Paint is ideaal voor verschillende decoratieve verftechnieken met een authentieke of verweerde uitstraling.

Aangebracht op een poreuze of onafgewerkte ondergrond, zal Miss Mustard Seed’s Milk Paint in het hout trekken, zeer goed hechten en later niet meer loslaten. Door hechtmiddel toe te voegen aan de verf, hecht ze ook aan een niet poreuze ondergrond (zoals oude vernis- en verflagen, keramiek, metaal, glas). Wanneer je geen hechtmiddel toevoegt op deze gladde ondergronden, zal de verf op enkele plaatsen loslaten of afbladderen. Zo krijg je een natuurlijk brocante uitstraling: de ‘chippy look’!

Beoordelingen (0)
Proefzakje Outback Paticoat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Proefzakje Outback Paticoat


Laatst bekeken items