opc_loader

Prairie Sunset

Artikelnr: Prairie Sunset Fusion 500ml

Een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijk goede hechting, eenvoudig aan te brengen, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS. Deze 100% acrylaatverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding.

Omdat de verf een ingebouwde beschermlaag heeft, is het niet nodig om een wax of vernis aan te brengen. De verf is immers niet poreus. Bovendien heeft Fusion™ ook een collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven!

De droogtijd van Fusion™ is ongeveer 2uur. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!

Hoe aan te brengen?: Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuutjes tijd om de glans te breken met een schuurpapier. Dit geeft de verf meer grip om zich goed aan de ondergrond te kunnen hechten. Dit betekent niet dat je een halve dag met een schuurmachine aan de slag moet. Gewoon even de ondergrond ontvetten en dan even de tijd nemen om over het hele oppervlak te gaan met schuurpapier nr 150-220. Het is een zelf-nivellerende verf en er zijn nauwelijks

Duurzaamheid: Zodra Fusion™ is uitgehard, krijg je een heel duurzame en harde afwerking zonder dat je een wax moet aanbrengen. Wil je je meubel extra glans geven, dan kan je natuurlijk nog een wax aanbrengen. Fusion™ heeft ook een hele collectie van producten voor extra decoratieve afwerkingen.

Doorschuren: Fusion™ is heel gemakkelijk in gebruik en je kunt dan ook gemakkelijk doorschuren. Omdat de verf zo hard en duurzaam wordt nadat ze is uitgehard, raden we aan om al door te schuren nadat de verf droog aanvoelt.

Dekking: Fusion heeft een uitstekende dekking van 7m² per halve liter (14m² per liter). Meestal heb je slechts één tot twee lagen nodig voor een goede dekking.

29,95
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Vrolijk warm geel

Beoordelingen (0)
Prairie Sunset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Prairie Sunset


Laatst bekeken items
29,95