opc_loader

Milk Paint pakket!

Artikelnr: Milk paint pakket

MEGA SALE PAKKET!

2x Artissimo 230 gram

1x Kitchen Scale 230 gram

1x Ironstone 230 gram

1x Linen 230 gram

1x Dried Levender 230 gram

1x arabesque 230 gram

3x Arabesque 30 gram

1x Apron Strings 30 gram

in een grote zak zit 230 gram Milk Paint en dekt ongeveer 6,5 m²

Miss Mustard Seed’s Milk Paint wordt geleverd als een poeder in een hersluitbare verpakking. Meng 1 deel poeder met 1 deel water. Meet de delen af in volume, met het milk paint schepje is dit heel makkelijk. Giet eerst het water in een beker. Doe dan het poeder langzaam bij het water en roer 3 tot 5 minuten met milk paint mixer of kleine garde.

269,00 75,00

Uitverkocht

Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

MEGA SALE PAKKET!

Extra informatie

​Miss Mustard Seed’s Milk Paint wordt geleverd als een poeder in een hersluitbare verpakking. Je hoeft dit poeder enkel te mengen met water. Heel eenvoudig! Eén verpakking van 230 gram dekt ongeveer 6,5 m².

Milk Paint of caseïneverf is een authentieke en 100% natuurlijke verf, al duizenden jaren oud. Ze werd reeds gebruikt in Egyptische piramides en in grotschilderingen. Miss Mustard Seed’s Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten: melkeiwit (caseïne), kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De verf bevat geen oplosmiddelen of bewaarmiddelen en is geurvrij.

Miss Mustard Seed’s Milk Paint is ideaal voor verschillende decoratieve verftechnieken met een authentieke of verweerde uitstraling.

Aangebracht op een poreuze of onafgewerkte ondergrond, zal Miss Mustard Seed’s Milk Paint in het hout trekken, zeer goed hechten en later niet meer loslaten. Door hechtmiddel toe te voegen aan de verf, hecht ze ook aan een niet poreuze ondergrond (zoals oude vernis- en verflagen, keramiek, metaal, glas). Wanneer je geen hechtmiddel toevoegt op deze gladde ondergronden, zal de verf op enkele plaatsen loslaten of afbladderen. Zo krijg je een natuurlijk brocante uitstraling: de ‘chippy look’!

Beoordelingen (0)
Milk Paint pakket! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Milk Paint pakket!


Laatst bekeken items
269,00 75,00